reacţia lui iohannis după atentatele teroriste de la burxelles. şeful statului este îngrozit!

explozie 2Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat că este îngrozit de ceea ce se întâmplă în capitala Belgiei şi că exploziile de marţi de la Bruxelles arată că ”terorismul a rămas în inima Europei”.

”Suntem îngroziţi şi întristaţi”, a spus Iohannis despre exploziile produse pe aeoportul din Bruxelles. El a adăugat că evenimentele de la Bruxelles ”arată că terorismul a rămas în inima Europei”. ”Suntem extrem de îngrijoraţi şi vom urmări evoluţia de la Bruxelles”, a mai spus preşedintele. Cel puţin 11 persoane au murit, iar alte 25 au fost rănite în cele două explozii care au avut loc pe aeroportul din Bruxelles, au anunţat pompierii belgieni citaţi de presa locală.
Potrivit BBC, cel puţin una dintre deflagraţii a avut loc în apropiere de biroul de check-in al American Airlines, dar informaţia nu a fost confirmată. Potrivit postului belgian RTBF, martori au spus că au văzut răniţi şi persoane inconştiente în terminal.

VEZI ȘI: VIDEO – FOTO ATENTATE cu BOMBĂ în aeroportul din Bruxelles. Cel puţin 11 morţi şi 25 de răniţi!

Toate zborurile către şi dinspre aeroport au fost anulate sau deviate. De asemenea, traficul feroviar către aeroportul din Bruxelles a fost suspendat.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Cioloș ne-a liniștit că nu avem români afectați de teroriști; eu eram îngrijorat de girafa lui Băsescu, aceea fostă în CCR, cea care înaintea Udrei i-a arătat băsescului celebrul semn mafiot cu degetul la nas. Soțul girafei care acum este la MApN nu are nici-o legătură cu Băsescu; el este doar cioloșist și iohanist.

  2. A prins curaj și Cioloș; este satisfăcut că acum nu se mai vorbește despre deștepții din guvernul „meu”, nici despre „Curajul” de la învățământ, nici despre „Pruna” de la justiție și poate nici nu se va ajunge să își amintească cineva că chiar cioloșul este ăla care s-a declarat afectat ca ministru de la agricultură și care a reușit să facă dintr-un om de știință un pușcăriaș alături de Voiculescu.

  3. Mă bucur că Iohannisul este îngrozit; dar nu era mai bine să avem un președinte normal, unul neîngrozit?