lidl ia parte la târgul de cariere de la sibiu. ce joburi pune la bătaie!

lidlPe 23 și 24 martie, reprezentanții retailerului sunt prezenți la evenimentul Târgul de Cariere, care are loc la Hotelul Ibis din Sibiu.

La cea de-a paisprezecea ediție a Târgului de Cariere de la Sibiu (23 – 24 martie), cei care vin în căutarea unui loc de muncă vor beneficia de o paletă variată de joburi oferite de unul dintre liderii din retail la nivel de salarii în magazine, Lidl. Reprezentanții companiei se vor afla la eveniment pentru a furniza detalii despre posturile disponibile de Adjunct Manager Magazin, Asistent Manager Magazin, Manager Magazin și Șef de Vânzări, iar candidații pot aplica pentru aceste joburi la Târgul de Cariere de la Sibiu.
„Oportunitățile de dezvoltare și promovare, proiectele ambițioase și dinamice, sprijinul acordat constant pentru a face performanță, investiția în angajați și pachetele salariale peste medie sunt câteva dintre avantajele de care beneficiază toți membrii echipei Lidl, avantaje pe care le vom prezenta în detaliu la ediția de la Sibiu a Târgului de Cariere, pentru că dorim ca acestei echipe să i se alăture noi colegi. În plus, îi vom ajuta pe tineri să se familiarizeze cu Campionatul de Management, destinat celor care au terminat facultatea și își doresc o carieră în retail. Acest program le oferă un an de pregătire profesională intensivă, iar, la finalul lui, pot obține joburi permanente la Lidl“, a declarat Ileana Ștefan, Director de Resurse Umane Lidl.
La Târgul de Cariere, absolvenții de facultate cu profil economic, umanist sau tehnic se pot înscrie la Campionatul de Management. Timp de 12 luni, cei care vor fi selectați vor trece printr-un program de formare în cadrul departamentelor și centrelor Lidl, inclusiv în magazine, beneficiind și de un pachet salarial atractiv. Participanții la Campionat vor avea parte de training-uri de formare și dezvoltare a competențelor cheie: leadership, comunicare, organizare și planificare. Programul de management trainee se încheie cu o evaluare în urma căreia cei mai buni dintre participanți vor primi o ofertă de angajare permanentă la Lidl pe o poziție adecvată abilităților și aptitudinilor lor.

Despre Lidl
Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Ultima oră

Comentariul meu