dezvăluiri de la martori ai tragediei de la bruxelles: era sânge peste tot. era ca în război!

bruxellesMai mulți supraviețuitori ai atentatelor de pe aeroportul din Bruxelles au povestit pentru mass-media din capitala Belgiei că peisajul de după deflagrații arăta ca o scenă de război.

Supravieţuitorii atentatelor cu bombă de pe aeroportul din Bruxelles au povestit jurnaliştilor detalii înfiorătoare despre urmările tragediei.: pasageri cu membre spulberate, plini de sânge, trupuri inerte, abandonate în clipele de panică ce au urmat, tipete disperate şi confuzie e
„Am ajutat la transportarea a cinci morţi, toţi cu picioarele distruse de explozie, ca şi cum bomba ar fi fost ascunsă într-un bagaj”, le-a povestit pentru Reuters un angajat al serviicului de transport al bagajelor, citat de news.ro.
Zach Mouzoun, un pasager aterizat la Bruxelles cu doar 10 minute înainte de tragedie, a descris pentru jurnalştii The Independent scene apocaliptice: „Acoperişul s-a prăbuşit. Era sânge peste tot, oameni răniţi, bagaje peste tot. Mergeam printre ruine. Era ca o scenă de război”, a relatat martorul ocular.
Un alt pasager a relatat senzaţiile din acele monete de groază: „Era ca şi cum te afli în apă şi cineva sare în apă şi simţi acel val.”
The Independent relatează şi povestea unui bărbat trecut de 60 de ani, care e convins că decizia de a-şi cumpăra o revistă i-a salvat viaţa: „Nici nu vreau să mă gândesc, dar dacă nu mă opream din drum eram, probabil, în locul unde a explodat bomba. Oamenii plângeau, urlau, erau copii. A fost o experienţă oribilă!”.
Sute de pasageri care nu au fost răniţi au părăsit locul tragediei printr-o ieşire laterală, mulţi dintre plângând disperaţi sau cu lacrimi în ochi, unii dintre ei înveliţi cu pături oferite de echipele de salvare. Sursa: news.ro

Ultima oră

Comentariul meu