nesimțire fără limite: zeci de parbrize sparte aruncate pe malul cibinului

mizerie cibinGunoaielor  aruncate de obicei pe lângă Cibin în capătul străzii Zăvoi din Turnișor, li s-au adăugat în weekend zeci de parbrize de mașină.
Ciudățenia a fost sesizată imediat de locuitorii din zonă, obișnuiți să vadă gunoaie aruncate, dar nu într-o asemenea cantitate. Peste noapte, în capătul străzii Zăvoi au apărut zeci de parbrize aruncate chiar pe malul Cibinului. Parbrizele din fotografii provin cel mai probabil de la un service care oferă acest serviciu, de înlocuire de parbrize. Să fie atât de scump să duci niște parbrize la reciclat?parbrize aruncate pe zavoi

parbrize aruncate cibin

parbrize aruncate cibin1
„Este o mare durere a noastră, a sibienilor ce locuim pe strada Zăvoi în Turnișor. Aici se aruncă mereu gunoaie, dar parcă așa nesimțire nu am întâlnit până acum”, spune Cristina, o sibiancă ce locuiește în această zonă.
Garda de Mediu se poate însă autosesiza și poate depista foarte ușor cu ajutorul Poliției, cine a aruncat parbrizele pe malul Cibinului, pentru că acestea mai păstrează tot felul de rovignete, ceea ce ar ușura identificarea.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. pai sa ia politia locala parbrizul cu bulina verde ( masina de Germania cu bulina de acces in zona limitata pt masinile ce polueaza puternic – acolo e numarul masinii) sa il caute pe proprietar si sa il intrebe la ce service a schimbat parbrizul dupa care sa le faca o vizita nenorocitilor…