live video – tsdiștii anunță alegeri pentru desemnarea tinerilor care să candideze la ”locale”. transmitem în direct! (15.00)

imageTineretul Social Democrat din Sibiu organizează luni de la ora 15:00, o conferință de presă susținută de Președintele Executiv PSD Sibiu, Florin Orlățan și Președintele TSD Municipiul Sibiu, Tiberiu Mitrea.

Tema principală a conferinței este “Start pentru desemnarea candidaților reprezentanților tinerilor la Consiliul Județean și Consiliul Municipiului Sibiu”. La conferința de presă participă Președintele Executiv PSD Sibiu, Florin Orlățan și Președintele TSD Municipiul Sibiu, Tiberiu Mitrea. Evenimentul va avea loc la sediul Organizației Județene PSD Sibiu, de pe str. Samuel von Brukenthal nr. 2-4.

”Participarea şi implicarea cetăţenilor în procesul de elaborare, luare şi implementare a deciziilor este una dintre condiţiile funcţionării şi consolidării democraţiei. Implicarea tinerilor în decizia publică este forma cea mai potrivită prin care se pot manifesta şi implica în viaţa comunităţii. TSD Sibiu demarează alegeri pentru desemnarea viitorilor tineri candidați pentru posturile de Consilier Județean și Consilier Local”, spun cei de la TSD Sibiu.
TRANSMISIA ÎN DIRECT ÎNCEPE LA ORA 15.00 ÎN PLAYERUL DE MAI JOS.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu