betivi la volan in weekend. cei mai „meseriasi” la rasinari, racovita si medias si un valcean la sibiu!
FOTO: arhivă

razie alcool politie etilotestMulti soferi au fost trasi pe dreapta de politisti in wekend, dar oficial cel mai beat a fost prins la Racovita. Avea alcoolemie de aproape 1 la mie. La fel a fost si un mediesean, iar in Sibiu un tanar din Valcea a refuzat recoltarea de probe biologice.

În perioada 18 – 20 martie a.c., mai mulţi conducători auto au fost identificaţi în trafic după ce au comis infracţiuni la regimul rutier

Si fara permis si batut la volan la Rasinari
În data de 18 martie, un bărbat în vârstă de 46 de ani, domiciliat în localitatea Răşinari, a fost identificat la volanul unui autoturism condus pe DJ 106 A, având o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În plus, poliţiştii au constatat că bărbatul avea dreptul de conducere suspendat de autorităţile spaniole, după ce a fost identificat conducând sub influenţa alcoolului în cursul lunii mai 2015.
În prezent, bărbatul este cercetat penal ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de conducere având acest drept suspendat şi conducere sub influenţa alcoolului.

Nu a avut DECAT 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat
În data de 20 martie a.c., în jurul orei 01,30, pe strada Principală din localitatea Racoviţa, poliţiştii au oprit un autoturism condus de un localnic în vârstă de 33 de ani, care, la testarea cu aparatul etilotest, a prezentat un rezultat de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor s-a constatat că şoferul nu deţine permis de conducere, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis, respectiv, conducere sub influenţa alcoolului.

Tanar din Valcea „aburit” rau de tot la Sibiu
În data de 20 martie a.c., în jurul orei 02,00, pe strada Dealului din municipiul Sibiu, un alt conducător auto a fost identificat în timp ce conducea sub influenţa alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Vîlcea, care la testarea etiloscopică, a prezentat un rezultat de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şoferul este cercetat penal întrucât a refuzat să se supună recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Un mediesean a fost aproape in coma alcoolica la volan
În data de 20 martie a.c., în jurul orei 06,30, în municipiul Mediaş, un localnic în vârstă de 25 de ani, a condus autoturismul pe strada Nucului şi, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu zidul unui imobil aflat în apropiere.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
Testarea cu aparatul etilotest a avut rezultatul de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorului auto întocmindu-i-se dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu