cum să intri în jocul secret de pe facebook messenger

joc basket fbÎn februarie, mulți utilizatori ai celei mai mari rețele de socializare li implicit de Facebook Messenger au fost surpinși să afle că platforma ascundea un joc de șah.

Vineri s-a aflat că serviciul de messenger mai oferă acces la un alt joc secret, pe care îl poți juca online cu prietenii. Potrivit blogurilor de IT, surpriza de pe Facebook Messenger este un minijoc de basket, care se poate activacu o comandă foarte simplă. Pentru a juca cu un prieten, trebuie doar să îi trimiți pe messenger un emoticon cu o minge de basket. Cum ai trimis, va apărea o minge, un coș și sunteți gata de joc. Idea este de a bpga mingea în coș, iar pe măsură ce înaintezi în joc, nivelul de dificultate crește, pentru că începe să se miște coșul.

Jocul de șah e ceva mai dificil de jucat, pentru că nu se poate utiliza touchscreen-ul. Jocul de şah pe Facebook Messenger se activează tot prin simpla trimitere a unui mesaj. Trimiteţi mesajul „@fbchess play” către un prieten din listă, iar o tablă de şah apare în conversaţie. Mutările pot fi făcute prin trimiterea unor mesaje în formatul „@fbchess [comandă]”. Lista de comenzi poate fi afişată prin comanda „@fbchess help”, unde pot fi găsite explicaţii.

Ultima oră

Comentariul meu