cosmar la oradea. csu a capotat cu 100-62 intr-un meci in care apararea a fost la pamant!

hardy csu sibiuSibiul a suferit vineri seara una din cele mai drastice infrangeri din ultimele sezoane. CSU nu a mai reusit sa faca acelasi joc bun ca in partida cu Steaua si a pierdut categoric la Oradea cu 100-62 (36 – 15, 26 – 17, 24 – 18, 14 – 12).

Daca la meciul cu Steaua echipei lui Fleseriu i-a iesit tot pe teren, ei bine la partida de vineri seara de la Oradea, s-a intamplat exact invers. Apararea a fost la pamant, iar atacul a scartait si el din toate rotile. Gazdele au facut o prima repriza perfecta si avantajul a crescut vertiginos in partea a II-a a meciului. Sibiul a fost la pamant, mai ales in faza de aparare, acolo unde lucrurile nu au mai fost perfecte ca luni la meciul cu Steaua. Oradea a demonstrat inca odata daca mai era nevoie, ca este o nuca prea tare pentru CSU si totodata ca este favorita certa sa castige titlul de campioana in acest sezon. Din pacate Oradea ne-a aratat ca de la extaz la agonie, drumul pentru sibieni este extrem de scurt, dar din fericire Dan Fleseriu mai are timp sa regleze lucrurile in jocul echipei, pana la debutul play-off-ului.

CSU:
Tincu 14, Hardy 10, Gilbert 9, Mijajlovic 7, Lalovic 7, Paul 7, Păun 5, Cioacătă 3

La finalul partidei, Dan Fleșeriu a declarat: ”Îi felicit pe cei din Oradea pentru echipa bună pe care și-au făcut-o și chiar le doresc să ajungă să joace finala, cu o echipă condusă tot de un antrenor român. Sunt puțin dezamăgit de jocul prestat de noi în apărare. Mă așteptam la mai mult, dar, se pare că meciul de luni, cu Steaua, ne-a stors de energie. Din păcate am jucat cu o rotație scurtă, fără Harrison care este accidentat, și fără Calotă care e bolnav. Așadar, nu am avut prea multe soluții, iar cei care au venit de pe bancă nu au dat randament, deși au încercat. Nu trebuie însă să ne facem probleme. Este o înfrângere dureroasă, dar care ne mai aduce cu picioarele pe pământ, din euforia de zilele trecute, după meciul cu Steaua. Până la urmă tot înfrângere este contabilizată și cea de după prelungiri și dacă pierzi la 40 de puncte. Noi trebuie să ne vederm de drumul nostru, să muncim și să ne creștem ritmul în apărare și așa vom reuși să jucăm de la egal la egal cu orice echipă”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atassib Sibiu.
În următoarea etapă, CSU primește vizita celor de la BC Mureș Târgu Mureș, sâmbătă, 26 martie 2016, la Sala Transilvania, de la orele 19:00.

Ultima oră

Comentariul meu