zile libere cu multe evenimente în oraș. cum ne distrăm în weekend în sibiu!

1461628_1770467073182333_5286360790319504490_n

Finalul de săptămână stă să înceapă, iar planurile acum se definesc. Dacă nu te-ai hotărât încă ce o sa faci, îţi dăm noi câteva ponturi.

Cu siguranță că cel puțin odată ați vrut să trăiți ”periculos” un final de săptămână. Mai pe ”românește” să fie ”Dangerous”, să fie cu muzică bună, într-o atmosferă ”mișto” și să îți dorești să te mai întorci în locul în care poți să găsești așa ceva. Şi cum „week-end” duce mai mereu gândul către distracţie, aşa va şi fi vineri şi sâmbătă. Pentru că în Fratelli se pregăteşte ceva „Dangerous”, așa că îți facem o ”nevinovată” recomandare. Adică te invităm să mergi la o petrecere care se cheamă chiar așa: DANGEROUS. Eşti curios? Intră aici şi vezi despre ce e vorba.

zile libere cu multe evenimente în oraș. cum ne distrăm în weekend în sibiu!

Înainte de a petrece în club poţi împăca şi latura mai liniştită a ta. Mergi vineri seara, de la ora 18, la Librăria Habitus, unde va avea loc vernisajul expoziției “Cele mai frumoase cărți din România”. Ce poţi vedea acolo află de aici.

Ziua de sâmbătă este în mare parte dedicată copiilor. Atelierul de creat poveşti îi aşteaptă la Teatrul Gong de la ora 10 şi de la ora 12. Detalii aici.

Tot la Gong, dar de la ora 18, micuţii au întâlnire cu “Muzicanţii din Bremen”. Spectacolul se va juca din nou duminică, de la ora 11. Informaţii despre piesă aici.

Sala Thalia găzduieşte sâmbătă, de la ora 19 Concert Duo Cello Jaya: Tales. Cine sunt soliştii aflaţi de aici.

Dacă doriţi să va aduceţi aminte de cea mai frumoasa poveste de dragoste, mergeţi sâmbătă de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Aici se va juca piesa “Romeo şi Julieta” după William Shakespeare. Mai multe aflaţi de aici.

Ostatic la mătuşica” este piesa pusă în scenă duminică seara, de la ora 19. Teatrul Radu Stanca este gazdă, iar mai multe detalii citeşte aici.

Ultima oră

Comentariul meu