cu moral bun la oradea. csu caută victoria pe terenul liderului din românia!

csu hardyCSU Sibiu joacă vineri de la ora 20.00 în deplasare cu CSM Oradea. Sibienii nu au învins în acest sezon echipa care e lider al campionatului, iar meciul se anunță și mai dificil dacă ne gândim că gazdele au pierdut ultimele două meciuri și sunt motivate să învingă.

Sibiul merge la Oradea din postura echipei care a făcut spectacol în etapa trecută și a umilit la propriu Steaua în Sala Transilvania. Cum sibienii nu au spart gheața în meciurile de la Oradea, în acest sezon, este un motiv în plus pentru fani să spere că jocul bun făcut cu Steaua să aducă un plus la moralul baschetbaliștilor lui Fleșeriu, iar vineri seară aceștia să învingă.
”Va fi un meci foarte greu cu Oradea, pentru că echipa lor vine după două înfrângeri consecutive și, cu siguranță, vor încerca să demonstreze că au fost doar niște greșeli. Ei joacă foarte bine, au jucat bine și în meciurile acestea pe care le-au pierdut. În ultimul mcei al nostru cu ei, din punctul meu de vedere, am jucat mai bine decât ei, însă tot Oradea a avut de câștigat și a reușit să ne învingă, după prelungiri. Nu suntem foarte optimiști pentru meciul acesta, dar, în continuare vom încerca să facem o apărare foarte bună și, dacă aceasta ne va ajuta să câștigăm, cu siguranță nu vom face pasul în spate”, a spus Dan Fleșeriu.
Gilbert crede că partida de vineri va fi diferită față de ceea ce  s-a întâmplat la ultima confruntare între cele două grupări.
”Urmează meciul cu Oradea și, la cum ne-am pregătit, cred că avem șansa noastră. Ei au o echipă bună, dar la cum am jucat în ultima partidă, în compania celor de la Steaua, cred că echipa noastră este în formă bună și va fi, cu siguranță, un meci interesant”, a spus Lawrence Gilbert.
Partida de vineri, 18 martie 2016,  se joacă de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct pe DigiSport 4.

Ultima oră

Comentariul meu