sibiancă de 17 ani găsită spânzurată lângă un cimitir. a postat un mesaj cutremurător pe facebook înainte să se sinucidă!

mihaela sinucidereO adolescentă în vârstă de 17 ani a fost găsită spânzurată joi seară în jurul orei 21.30. Fata din județul Sibiu a făcut acest gest la scurt timp după ce a avut o ceartă cu părinții. Înainte de a își lua zilele, a postat un mesaj de adio pe Facebook.

O tânără de 17 ani din judeţul Sibiu a fost găsită spânzurată lângă un cimitir, cunoscuţii afirmând că ea se certase cu părinţii, iar în ultimul mesaj pe care l-a postat pe Facebook, fata le-a scris prietenilor: “Dacă eu într-o zi nu voi mai fi, aminteşte-ţi de zilele frumoase”, anunta news.ro.
”Tânăra a fost găsită decedată de către părinții ei, după ce în prealabil aceștia au anunțat dispariția ei printr-un apel la 112. Nu sunt suspiciuni de omor în acest caz”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Surse oficiale au afirmat că fata s-a spânzurat în apropierea unui cimitir din localitate, iar cunoscuţii ei spun că ea s-ar fi certat cu părinţii.
Înainte de a își lua zilele, fata a postat un mesaj cutremurător pe Facebook. ”Dacă eu într-o zi nu voi mai fi, aminteste-ţi de zilele frumoase, pline de râsete, de zilele în care stăteam de dimineaţa până seara uitându-ne la faze tari pe net! :)) de anii liceului …de orele de mate, de română, de chiulurile pe care le trăgeam împreună!”.
La rândul lor, cunoscuţii tinerei i-au lăsat mesaje emoţionante pe aceeaşi pagină. “Ai preferat să pleci dintre noi. Să ne punem mii de întrebări. De ce tu? De ce? Doar tu ştii suflet bun! Dumnezeu să te ierte”, este unul dintre mesaje. Sursă info: news.ro sursa foto: libertatea.ro

Ultima oră

Comentariul meu