video – un sibian turmentat înjură de mama focului pe cei din jur și poliția locală. cum s-a terminat totul! (atenție limbaj licențios)

betivUn tânăr ne-a trimis imaginile video de mai jos pe adresa de email oradesibiu@gmail.com și ne-a explicat că în primă fază bărbatul pe care îl vedeți în imagini a scăpat fără amendă, deși înjură non-stop, iar el pentru că a mers cu bicicleta pe stradă a fost sancționat de poliția locală.

Ori legile statului român sunt prea blânde în anumite cazuri, ori vorbim de un exces de zel. Altfel nu ne explicăm nici noi de ce un tânăr care merge cu bicicleta pe stradă, chiar dacă nu avea vestă reflectorizantă și nu era pe pista de biciclete, a fost sancționat cu amendă de 650 de lei de către poliția locală, iar un alt bărbat care înjură de mama focului, este violent în limbaj și exprimare și deranjează liniștea publică primește amendă 500 de lei.
Cazul ne-a fost relatat chiar de tânărul cu bicicleta, acesta filmând și o parte din ”dialogul” purtat de cetățeanul turmentat și oamenii legii.

Cum justifică poliția locală ambele amenzi
Municipalitatea sibiană explică într-un răspuns remis către Ora de Sibiu, că în cadrul unei acțiuni de patrulare a agenților Poliției Locale Sibiu, aceștia au amendat ambele persoane pe care le indicați în sesizare, după cum urmează.
”Cetățeanul care a scris redacției dumneavoastră a fost depistat în data de 13.03.2016, in jurul orelor 03.25 circulând cu bicicleta pe bulevardul Vasile Milea, pe partea carosabila și nu pe pista de biciclete, fără a purta îmbrăcăminte reflectorizantă, fapta constituind contravenție, conform H.G. 1391/2006, art.161. Cetățeanul în cauză a fost sancționat conform OUG 195/2002 (R), art.101, cu șase puncte de amendă (105 lei x 6 puncte =650 lei). Cetățeanul surpins în imaginile transmise de dumneavoastră a fost sancționat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru injurii la adresa polițiștilor locali. Contravenția a fost constatată pe bulevardul V. Milea în data de 13.03.2016, în jurul orei 4. Amenda în valoare de 500 de lei a fost aplicată în baza Legii 61/1991, art. 2, pct 1”, se arată în răspunsul oferit de poliția locală prin intermediul Biroului de Presă al Primăriei Sibiu.
Urmăriți mai jos imaginile cu cetățeanul turmentat.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Mhm… nu stiu ce sa spun. Oricum nu prea ai pe unde sa te plimbi cu bicicleta, daca nu pe sosea. Pistele sunt realizate foarte prost, iar ele iti pot pune chiar viata in pericol.