andrei liviu bitu

Andrei Liviu Bitu are doar 30 de ani, dar vrea să fie primar. Tânărul se află în capul listelor electorale din partea UCDR-Uniunea Creştin Democrată din România pentru Primăria Cisnădie.
Tânărul este căsătorit şi are 2 copii, iar până acum a marcat câteva funcţii de conducere: una de director al unei societăţi, şi o alta de preşedinte.
Andrei Liviu Bitu nu promite încă nimic, ci vrea să facă în Cisnădie ceea ce vor alegătorii. Aşa că a întocmit un chestionar, care îi va da următoarele răspunsuri: “ce promitem să nu schimbăm, ce promitem să creem, ceva ce nu există, dar este necesar, ce promitem să îmbunătățim, să eficientizăm ce vrem să înceteze, cu ce ne luptăm”.
“Încă de la lansarea acestui partid, deviza noastră a fost ”UCDR—un partid nou, pentru un alt fel de politică”. Credem că politica trebuie să fie cu și despre oameni, despre comunitate și administrarea rezonabilă, cu bun simț și răspundere a resurselor comunității, în interes general, astfel încât să trăim în orașe și sate cât mai frumoase. Acesta este sensul politicii: administrarea pe cale pașnică a vieții în comun. Pentru un alt fel de politică este nevoie nu doar de oameni onești, de caracter, ci și de o abordare pragmatică și competentă”, spune cel mai tânăr candidat pentru alegerile din vară, cel puâin până acum.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. ascunzi multe in prezentarea pe aceasta pagina .esti pocait siminti de noi nuvrei sa sti nimic .tot nimic vei face cu acestnimic pe noi nu neprostesti =-0țș=ță-

    1. ascunzi multe in prezentarea pe aceasta pagina .esti pocait siminti de noi nuvrei sa sti nimic .tot nimic vei face cu acestnimic pe noi nu neprostesti =-0țș=ță-ascultii numai ce vrei nu mai bloca aici se vede ce te invata biblia