video – foto florin piersic către klaus iohannis: ”sunteți cel mai arătos și frumos primar pe care l-am văzut în viața mea!”

piersic si iohannisReputatul actor Florin Piersic a oferit momente delicioase la ceremonia în care a fost decorat marți cu Ordinul Național „Steaua României” de președintele Klaus Iohannis. Piersic și-a adus aminte de prima sa întâlnire cu Iohannis, încă de pe vremea în care acesta era primar al Sibiului.

„De când am intrat la dumneavoastră, doamna Delia mi-a spus: să vorbiți două minute. Acum trebuie să vă spun, stimate, dragul nostru președinte al țării, când ați intrat la noi, când vă așteptam cu copiii ăștia, când i-am văzut așa îmbrăcați, am plâns pentru că eu trebuia să mă îmbrac la fel ca ei, ca să vă arăt cât sunt de tânăr. Îmi pare rău, nu pot s-o ascult pe doamna. Vă rețin nu două minute, ci trei minute, să vă spun că v-am cunoscut la Sibiu”, a afirmat Piersic, la ceremonia de la Palatul Cotroceni.
El a amintit că în momentul în care l-a cunoscut pe Iohannis i-a transmis că este cel mai arătos primar.
„De când ați intrat mi-ați spus prietenul Florin Piersic, pentru că dumneavoastră erați un puști și eu eram deja actorul care îl jucam pe haiducul Șapte Cai, pe nu mai știu care, și ați venit la mine în cabină, după un spectacol în care eu eram foarte bun. Ați venit, m-ați îmbrățișat și atunci v-am spus așa, țin minte până când voi muri — sper să fie târziu de tot, că sunteți primarul Sibiului. Extraordinar. Am umblat prin toată țara asta, am cunoscut primari, nu numai în România, ci și în alte părți. V-am spus atunci, ca să mă pun bine cu dumneavoastră, dar nu numai de aia, că sunteți cel mai arătos și frumos primar pe care l-am văzut în viața mea. Și atunci dumneavoastră, care ați avut replică, mi-ați spus: da, și tu ai fi fost bun de primar”, a povestit actorul.
El a arătat că îl consideră pe șeful statului „apropiat”.
„De astăzi nu uitați: sunteți prietenul nostru și al lui Florin Piersic, actorul care a împlinit de patru ori 20 de ani. Să-mi dea Dumnezeu sănătate și să mă chemați și la 90, să-mi dați un pic mai mare premiul decât mi-ați dat astăzi. Vă îmbrățișez, vă doresc tot binele”, a susținut Piersic.
Actorul a adăugat că i-ar fi fost un ghid excepțional șefului statului în recenta vizită pe care a efectuat-o în Țara Sfântă.
„Foarte bine ați făcut că ați fost acolo. Păcat că nu m-ați luat cu dumneavoastră pentru că, dacă m-ați fi luat, vă eram un ghid excepțional pentru că stau prost cu toate, dar cu memoria sunt extraordinar. Să vă dea Dumnezeu ce vă dorim noi toți, să fiți așa cum sunteți și să nu uitați că ați făcut astăzi un lucru minunat, pe care eu doresc să-l faceți și cu alți colegi”, a spus el, emoționat.
În cadrul ceremoniei au fost decorați și actrița Stela Popescu — cu Ordinul Național „Steaua României” și membrii trupei Cargo cu Ordinul Cultural „Pentru Merit”.
„Vă mulțumesc, pentru că acest dar pe care l-ați făcut înseamnă tocmai recunoașterea faptului că 55 de ani nu am muncit chiar degeaba”, a spus Stela Popescu.
La rândul său, Adrian Bărar, membru al trupei Cargo, i-a mulțumit șefului statului pentru distincție.
„Este o onoare pentru noi. Această distincție înseamnă mult. Nu știu să vorbesc atât de bine ca domnul Florin Piersic, dar dacă este nevoie pot să iau o chitară în mână și atunci mă voi descurca mai bine”, a afirmat Bărar. Sursa info si foto: agerpres.ro sursa video: digi24.ro.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. din contra ,draga, I-a spus domnu’domnului, frumusea mea este doar de caise, nimic in comparatie cu marimea si puterea si frumusetea samburului dumneastra,credeti ca dureaza inca mult pana iasa fratiorii dumneastra de pierseci in prisaca neamului?