psihiatrie

Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu apreciază faptul că Spitalul de Psihiatrie „Dr.Gheorghe Preda” din Sibiu a fost nominalizat pentru premiul Instituţia anului, în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială care a avut loc luni, 14 martie 2016, la Ateneul Român. La eveniment au participat Denisa Nicoară, managerul Spitalului de Psihiatrie, dr. Ciprian Băcilă, directorul medical şi as. Marcela Duţă, directorul de îngrijiri.

„Este o bucurie să aflăm că o instituţie din subordinea Consiliului Judeţean Sibiu, respectiv Spitalul de Psihiatrie „Dr.Gheorge Preda” a fost nominalizată în primele trei din cele 70 de instituţii ce sprjină meseria de asistent social care s-au înscris în competiţie. Doresc să felicit conducerea şi întreaga echipă a Spitalului de Psihiatrie care a contribuit la rezultatul obţinut. Este realmente o onoare atât pentru Spitalul de Psihiatrie, cât şi pentru Consiliul Judeţean Sibiu că sunt recunoscute la nivel naţional meritele şi proiectele compartimentului de asistenţă socială al spitalului, care au o activitate dificilă şi solicitantă, având în vedere profilul medical şi social al pacienţilor cu care lucrează”, a spus Constantin Şovăială, vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu.

De asemenea, activitatea de asistenţă socială a Spitalului de Psihiatrie din Sibiu este evidenţiată şi în cartea care a fost lansată luni, 14 martie, la Ateneul Român, intitulată „Asistenţa socială, o chemare, o misiune, un destin”. În cadrul volumului, printre cei 30 de asistenţi sociali din România care îşi prezintă activiatea, se numără şi Loredana Botea, asistent social principal în cadrul Spitalului de Psihiatrie, de 15 ani.

Ultima oră

Comentariul meu