trei câini de la centrul chinologic sibiu au ajutat poliţiştii din giurgiu

caini

Peste 70 de polițiști din cadrul I.P.J. Giurgiu — structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, acțiuni speciale și poliție rurală, împreună cu reprezentanți ai Direcției Rutiere din IGPR, ai Inspectoratului General pentru Imigrări și 3 conductori câini din cadrul Centrului chinologic Sibiu, au organizat și desfășurat în județul Giurgiu o acțiune punctuală pe Drumul Național 5 Giurgiu-București, în zona comunei Daia, pentru verificarea modului de respectare a cadrului legal în domeniul transportului de persoane și mărfuri.
Din dispoziția șefului Poliției Române acțiunile s-au desfășurat la nivel național, în județele limitrofe cu state non-UE sau la frontiera de sud a României, aproximativ 500 de polițiști acționând suplimentar în peste 100 de filtre.
La nivelul județului Giurgiu, într-o singură zi au fost constatate 3 infracțiuni rutiere și aplicate 77 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 34.500 lei, cele mai multe dintre acestea pentru încălcarea prevederilor OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 5 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Ultima oră

Comentariul meu