trei pachete de străzi vor fi modernizate la sibiu din fonduri berd. care sunt acestea!
Foto Arhivă

asfaltare avram iancu - lucrari sibiuPrimăria Sibiu a lansat procedura de achiziție pentru modernizarea primelor trei pachete de străzi care vor fi finanțate din împrumutul contractat în decembrie 2015 de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare în valoare totală de 15 milioane de Euro.

Aceste 17 străzi se numără printre cele aproximativ 60 care vor fi modernizate cu aceste fonduri.
Antreprenorii interesați care îndeplinesc criteriile sunt invitați să achiziționeze documentația de licitație și să depună oferte pentru modernizarea acestor artere, împărțite în trei loturi:
Lot 1: Modernizarea şi reabilitarea a cinci străzi din zona Lupeni: Porumbeilor, Rândunelelor, Anul 1907, Armoniei și Traian.
Lot 2:  Modernizarea şi reabilitarea a șase străzi din zona Marmeladă: Mărului, Părului, Vișinilor, Fragilor, Prunelor, Nucului.
Lot 3: Modernizarea şi reabilitarea a șase străzi din zona Obor –Viitorului: Berzelor, Gheorghe Șincai, Sălciilor, Oltului, Octavian Smighelschi și Călan.
Caietele de sarcini prevăd modernizarea carosabilului şi a trotuarelor, precum şi reabilitarea reţelelor de utilități.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. La strada anul 1907 se rezolva problema PUZ-ului pentru parcelele care se intersecteaza cu drumul in dreptul sediului Spatii verzi, sau se va face un drum ingust pe care nu se poate cicula?