emotionant - numele ei e irina și are două fetițe superbe. sibianca se luptă cu o formă severă de cancer și are nevoie de ajutor!

irinaȘtim că în România există poate mii de astfel de cazuri de oameni care au nevoie de ajutor. Și mai știm că toți avem puterea să salvăm și să ajutăm pe cei ce își doresc cu ardoare să trăiască și să își crească copiii. Irina este o sibiancă, mamă a două fetițe, care speră să le vadă mari într-o bună zi.

Irina are 41 de ani, 2 fete superbe, Beatrice si Rebecca, 11 respectiv 5 ani, iar pana anul trecut a lucrat ca vanzatoare la o benzinarie. A tot simtit stări continue de oboseală și a a făcut niste analize la glanda tiroida. Au urmat controale amanuntite in urma acestora i-a fost depistata o tumoare la rinichiul stang. Medicii de la un spital din Cluj, au decis ca rinichiul să fie extirpat insa dupa cateva luni cancerul a recidivat, cu metastaze, si acum îi afectează deja plamani, coloana, axila, umeri și nu numai.
Pentru ca nu si-a mai permis drumurile la Cluj s-a intors pentru tratament la Sibiu. Cancerul este extrem de agresiv si sansele, cu tratamentul pe care îl urmează la Sibiu sunt destul de mici ca ea să câștige bătălia cu această cruntă boală.
Oamenii au gasit la o clinica din Viena, un profesor care o asteapta in 21 martie sa o consulte si apoi sa se pronunte daca vor actiona doar cu tratament sau pot interveni chirurgical.
Deocamdată nu se stie de cati bani ar avea nevoie Irina si totul depinde de ce fel de tratament se va aplica. Daca e vorba de o operatie vorbim de zeci de mii de euro, iar daca vorbim de un tratament fara interventie chirurgicala suma ar fi putin mai mică, dar chiar și asa ar fi mult peste posibilitățile financiare ale familiei. Irina e in concediu medical, iar acum lucreaza doar sotul ca instalator).
Oamenii si-au cheltuit aproape toate resursele financiare si ca sa va dati seama că sunt la limita existentei, Irina va merge la Viena cu autocarul, doar pentru ca este mai ieftin, desi starea ei de sănătate este extrem de fragilă/
„Vreau sa traiesc sa-mi vad si eu fetitele mari” spune femeia de 41 de ani.

Cum poți să o ajuți pe Irina
Nu stim ce sanse are această femeie în lupta cu cancerul, dar știm că toți putem să o ajutăm și de aceea vă rugăm pe toți să punem mână de la mână și să o ajutăm pe Irina.
Puteti să facei donatii în cele doua conturi deschise pe numele sotului ei, Eugen Buzdughina, la ING Sibiu:
EURO: RO72INGB0000999905751812
LEI: RO52INGB0000999900490019
Cod SWIFT INGBROBU
BIC 606410008

Ultima oră

Comentariul meu