au crezut că pot încălca legea şi vor scăpa nepedepsiţi. poliţiştii le-au arătat că s-au înşelat
foto Arhivă

braconieri-braconaj-pesti

Trei bărbaţi au crezut că dacă s-a înnoptat nimeni nu îi mai vede, aşa că folosind o barcă pneumatică au mers pe râul Olt la pescuit. Au întins o plasă şi au aşteptat să tragă peştele. Doar că au apărut poliţiştii, care le-au întocmit celor trei bărbaţi din Avrig, cu vârste între 23 şi 45 de ani, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj piscicol.

Alte două persoane care au crezut că scapă de aplicarea legii au fot prinse de poliţişti. În cazul lor s-au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei.
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în județul Alba, depistat pe raza comunei Șura Marepe numele căruia Judecătoria Câmpeni (Alba) a emis pe numele sau un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru 120 de zile, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de furt.
A doua persoană, identificată în municipiul Sibiu, este o localnică în vârstă de 42 de ani, pe numele căreia Tribunalul Sibiu a emis mandat de arestare preventivă ca urmare a săvârșirii mai multor infracțiuni contra patrimoniului.
Persoanele în cauză se află încarcerate în Centrul de Reținere și arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu