Cui aparține Audi-ul A6 cu numere de Sibiu din filmarea cu teribilistul ce face înconjurul României

sofer1Isprava unui șofer sibian, prezentată și de site-ul nostru, adună pe zi ce trece sute de noi vizualizări. Toată lumea se întreabă însă cine e respectivul șofer și cui aparține Audi-ul A6. Am aflat noi!

Probabil toată lumea se întreabă cine se află la volanul mașinii Audi A6 cu nr SB 88 YNI care se șicanează în trafic cu un TIR, pe DN7 între Deva și Arad. Filmarea făcută publică de un utilizator de pe Trafictube, irită pe toată lumea și deja sunt sute de comentarii care condamnă gestul conducătorului auto. Acesta vrea să depășească TIR-ul pe un sector de drum cu două benzi pe sens, dar TIR-ul nu eliberează banda a II-a pentru că pe banda 1 era un sector cu mai multe gropi. Până aici nimic ieșit din comun, doar că într-un final șoferul din Audi face depășirea și după câțiva zeci de metri frânează brusc în fața TIR-ului ca să dea o ”lecție” șoferului ce a cutezat să nu se dea din calea sa.

Mașină înmatriculată pe o firmă din Sibiu. O conduce și o profesoară
Respectiva mașină a fost surprinsă în fotografii de către utilizatorii grupului INFO TRAFIC jud. SIBIU. Aceasta a fost văzută staționată în parcarea din spatele Facultății de Inginerie din Sibiu. Surse de încredere de la Facultatea de Inginerie ne-au relatat că profesoara IONELA ROTARU este cea care vine cu acest autoturism aproape zilnic la facultate.
Mașina este însă înmatriculată pe numele firmei Fusion Spigot SRL, cu sediul pe strada Ștefan cel Mare din Sibiu. Firma este pe numele DINU AL AWWAD ANA MARIA, ca unic asociat și administrator al acesteia. Cel mai probabil la volanul mașinii s-a aflat soțul Ionelei Rotaru sau posibil și altă persoană. Majoritarea celor care au vizionat imaginile au concluzionat că este vorba de un conducător auto. ”După cum conduce și atitudinea pe care o are în trafic, eu cred că vorbim de un bărbat la volan și nu de o conducătoare auto”, ne-a explicat un pilot de raliu din Sibiu.
CITIȚI TOATE COMENTARIILE AICI!
Urmăriți mai jos imaginile încărcate pe 7 martie pe trafictube.ro. Imaginile au fost șterse de utilizator vineri după amiază, dar ele sunt disponibile în continuare pe youtube.

YouTube video

Precizare. Dintr-o regretabilă eroare inițial a apărut în articol faptul că cea care vine cu mașina aproape zilnic la Facultatea de Inginerie este Mihaela Rotaru. Numele corect este IONELA ROTARU.

Ultima oră

Participă la discuție

10 Commentarii

  1. Eu cred ca soferul tirului trebuie sa il lase sa depaseasca, se vede clar ca soferul masinii mici incerca sa il depaseasca si nu era lasat. A doua banda este pentru devansare, soferul are obligatia sa revina pe prima banda ori de cate ori este posibil. La secunda 28, se vede clar cum sferul unui tir de HD merge regulamentar.EL cum putea merge pe banda 1??? Ce era daca nu il lasa pe asta care filma sa nu il depaseasca? Am auzit de multe ori, cum soferii de masini mici, mai ales femei, nu erau lasati sa depaseasca tirul, idiotii distrandu-se pe seama lor!!! Pe de o parte bine i-a facut……!!!

  2. Ok..nu stiu cine este soferul auto si nici nu vreau sa para ca ii iau apararea, nu e normal ce a facut, in primul rand ca si-a pus viata in pericol. Dar e normal ca cel cu TIR-ul sa circule pe banda nr.2, cand banda 1 era libera ??

    1. Banda 1 se folosese cand este posibil, daca nu sunt gropi, crengi ale copacilor care pot rupe prelata etc. Nu ca le iau apararea camionagiilor, dar ei constientizeaza cel mai bine pericolul si nu vor sa fie implicati in accidente, din care ar putea rezulta pierderi umane, cu alte cuvinte sunt toleranti vs. intelepti in trafic, aspect care ar trebui urmat de oricine ,,toleranta maxima in trafic fiindca toti suntem asteptati de cineva acasa”!

    2. Nu știm de cât timp mergea așa pentru că nu vedem decât o bucată de filmare. Din ce se vede și putem judeca: banda 1 era plină de gropi, la vreo 150 de metri în față era o ieșire din benzinărie (și este mai bine să eviți surprizele) iar drumul oricum se îngustează pe o singură bandă (iar dacă tiristul trece des pe acolo sau are GPS bun știe deja asta). Nu este normal, dar este o conduită preventivă rezonabilă când conduci 40 de tone cu 80 km/h

  3. voi sunte-ti dusi …. cel cu tirul nu a respectat banda lui de circulatie , mai mult a facut manevre in asa fel sa nu il lase sa depasesca …in cele din urma cand l-a depasit a pus frana si l-a incetinit sa il atentioneze ca asa ceva nu se face .

    1. *sunteti nu sunte-ti …mergi inapoi la scoala in clasa a 2-a si dupa aceea putem vorbi ca de la egal la egal;

      „a pus frana ca sa-l atentioneze ca asa ceva nu se face” ? dar cine plm e soferul de audi care sa atentioneze pe altii ca asa ceva nu se face? Daca chiar dorea sa faca ceva, putea sa anunte politia, prilej cu care probabil isi lua si o amenda pentru asa o „reclamatie”.
      Nu a pus frana ca sa-l atentioneze, a pus frana pentru ca e un dobitoc, daca ii futea tirul una in spate il facea acordeon si se putea pisa pe bolidul lui si pe frana lui. Boule!

  4. In a doua poza se vede ca masina este a unui conducator cu permisul de PITESTI….a se vedea cum a reusit sa parcheze masina….pe doua locuri?

  5. Ia acest caz, de crasa sfidare a regulilor de circulatie, asteptam masuri urgente din parte politiei din Sibiu.

    1. Conform politiei, inregistrarile video nu sunt suficiente pentru sanctionarea unui conducator auto. In lipsa unui agent constatator la locul faptei, restul e 0.