arhiepiscopia sibiului a făcut o donație în bani și alimente unei persoane cu handicap sever

ajutor_victoriaArhiepiscopia Sibiului, a oferit 2000 de lei şi un pachet cu alimente lui Aurel Călin din oraşul Victoria, judeţul Braşov. Este vorba de o persoană grav bolnavă care se deplasează doar cu ajutorul unui cărucior, iar singurul sprijin sunt vecinii şi prietenii.

Aurel Călin suferă de 30 de ani de spondilită anchilozantă şi locuieşte în condiţii modeste la parterul unui bloc din oraşul Victoria. Neputinţele trupeşti îl opresc să aibă o viaţă normală şi de aceea se deplasează doar cu ajutorul unui cărucior, iar singurul sprijin sunt vecinii şi prietenii.
Ajutorul material a fost oferit recent de protopopul de Făgăraş 2, pr. Ion Tărcuţă, la Biserica “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” de la Parohia Victoria 2, după slujba Vecerniei.
Domnul Aurel  CălinAurel a solicitat acest sprijin finaciar de la IPS Mitropolit Laurentiu la vizita ierarhului în Parohia Victoria III, la data de 28 februarie 2016.
Ajutorul material oferit este foarte necesar pentru nevoile zilnice ale domnului Aurel Călin, iar bucuria a fost mare la primirea acestor daruri din partea Părintelui Mitropolit.
“Cu bucurie am dus la îndeplinire misiunea încredinţată de Înaltpresfinţitul Părinte Mitropolit Laurenţiu, prin Departamentul sectorul social al Arhiepiscopiei Sibiului, oferind domnului Aurel Călin sprijinul financiar solicitat cu prilejul slujirii arhiereşti din oraşul Victoria. M-am bucurat şi mai mult când, căutându-l acasă pe domnul Aurel Călin, împreună cu pr. paroh
Mihail Fogoroş şi cu pr. Adrian Magda,  vecinii ne-au spus că este plecat la Vecernie. Aşa că la sfârşitul Vecerniei săvârşită de părintele Octavian Smadu, în faţa bisericii  parohiale am oferit bunurile dăruite cu generozitate de IPS Laurenţiu, urmând îndemnul Evangheliei care ne învaţă învaţă să răspândim iubire din iubirea lui Dumnezeu revarsată peste noi”, ne-a spus pr. Ion Tărcuţă.

Ultima oră

Comentariul meu