Turcan rămâne singură la şefia PNL Sibiu. Mircea Cazan va ocupa o altă funcție!

turcan si cazan

Raluca Turcan a fost desemnată să fie președinte unic al PNL Sibiu. Fostul președinte PNL, Mircea Cazan, va primi postul de prim – vicepreședinte.

”În vederea accelerării procesului de fuziune în cadrul noului PNL, pentru pregătirea alegerilor din anul 2016 (locale și parlamentare) și pentru maximizarea rezultatelor celor două formațiuni politice care au fuzionat, PNL a decis, în unanimitate, ca președinte unic pentru PNL Sibiu să fie doamna deputat Raluca Turcan, iar dl. deputat Mircea Cazan să devină prim- vicepreședinte coordonator al filialei, și să îi țină loc doamnei președinte în situația când aceasta lipsește”, se arată într-un comunicat al PNL. Decizia a fost luată pentru consolidarea echipei și pentru ca PNL, la nivel județului Sibiu, să devină cel mai apropiat partener al cetățenilor.
”Dl. deputat Mircea Cazan, alături de dl. senator Nicolaie Neagu, dl. Vicepreședinte al Consiliului Judetean Sibiu, Marcel Luca, și ceilalti membri ai fostului PNL Sibiu, se vor implica, la fel ca și până acum, în campania electorală, în viața partidului, pentru a oferi soluțiile așteptate de către cetățeni. Deasemenea, intenționează continuarea și întărirea activității la nivel parlamentar și județean prin obținera unor noi mandate de parlamentari și, respectiv, de consilier județean”, se mai arată în același comunicat de presă.

Ultima oră

Comentariul meu