spectacole de balet de primă clasă la sibiu. surpriză mare pentru spectatoare!

PProgramul Teatrului de Balet Sibiu continuă în martie cu spectacolele „Paquita”, „Anotimpurile” și încă o reprezentație, la matineu, a spectacolului „Trilogie Ionesco”.

image

Teatrul de Balet Sibiu a prezentat la începutul lunii martie, miercuri 2 martie 2016,  reprezentația spectacolului de balet neoclasic „Trilogie Ionesco” – TBS fiind singura companie de dans din România care are în repertoriu un spectacol de balet inspirat de piesele de teatru ale lui Eugen Ionesco: „Lecția”, „Scaunele” și „Rinocerii”. După spectacolul din data de 2 martie 2016, toți dansatorii TBS au coborât de pe scenă și au oferit flori de mărțișor tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente la spectacol.
„Întâlnirea dintre public și artiștii TBS a fost una emoționantă atât pentru doamnele și domnișoarele din public, cât și pentru dansatorii teatrului. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor, transmitem tuturor doamnelor și domnișoarelor urarea noastră de „La mulți ani!” și le dorim tuturor o primăvară frumoasă și caldă”, spune Ovidiu Dragoman, Director al Teatrului de Balet din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu