interstar sibiu a castigat cupa municipiului reghin la fotbal

interstarElevii lui Daniel Murasan s-au impus duminica seara in ultimul act al celei de a IX-a editii a traditionalului turneu de la Reghin. Interstar a invins cu scorul de 2-1 prin reusitele lui Birbic si Gandila si a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului la o categorie de varsta mai mare.

„Victima” Interstarului a fost Inter Viisoara, descendenta fostei echipe Gloria Bistrita, grupare ce are in componenta o serie de jucatori de calitate, care beneficiaza de un fizic deosebit.
„A fost un turneu util, la care au participat echipe bune.Am profitat din plin de culoarul oferit si am dovedit ca nu ne-am inscris degeaba la o categorie mai mare de virsta.Ii felicit pe copii si tin sa le multumesc in mod deosebit parintilor care au fost alaturi de ei si i-au sustinut.Multi din cei prezenti la meciuri au apreciat jocul si calitatea jucatorilor nostri.Sa ai un handicap de virsta de un an sau chiar doi ani (in cazul lui Birbic si Vlad Vicentiu) si totusi sa te impui , nu este de ici de colo.” Spune Daniel Murasan, antrenorul echipei.
Numai putin de 20 de echipe din Romania au participat la categoria 2005 a Cupei Municipiului Reghin ce s-a desfasurat in perioada 4-6 martie.
Pe linga locul intai, gruparea interstarista a primit si un titlu individual prin Iustin Chirila,nascut in anul 2006, cel care a fost desemnat cel mai bun portar al categoriei 2005. Este cea de a saptea distinctie de acest nivel, pe care Iustin o primeste in ultimii doi ani competitionali.
In drumul lor spre medaliile de aur , elevii lui „Muri” au inregistrat urmatoarele rezultate:
3-2 cu Best Kids Reghin-organizatoarea turneului
4-1 cu Viitorul Jabenita
0-2 cu FC Bistrita
2-1 cu Viitorul Gherla
3-2 cu Alma Sibiu Negru in semifinalele competitiei
2-1 cu Inter Viisoara in finala mare a turneului
Toate echipele intalnite au fost alcatuite din copii nascuti in anii 2005.
Lot Interstar:
Iustin Chirila – Darius Stroia – Luca Stanese – Fabian Manta – Robert Gliga – Ianis Gandila – Vicentiu Vlad – Catalin Veste – Andreas Birbic – Stefan Vestemean si Vlad Carpinisan.

Ultima oră

Comentariul meu