doi tineri au ieșit la plimbare cu mașinile prin cisnădie și avrig. fără să aibă permis!

actiune-politieDoi tineri în vârstă de 24 și respectiv 25 de ani au fost prinși de polițiștii de la Rutieră că mergeau cu mașinile pe drumurile publice, fără să dețină permis e conducere.

Luni în jurul orei 15.00, poliţiştii din Cisnădie au oprit pentru control în trafic un autoturism, în urma verificărilor efectuate stabilind faptul că bărbatul aflat la conducerea maşinii, respectiv un tânăr de 24 de ani, domiciliat în Brateiu, nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul (art. 335 alin. 1 Cod Penal).
Apoi în seara de 7 martie, în jurul orei 21.30, pe raza localităţii Avrig poliţiştii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat că tânărul de 25 de ani care conducea maşina nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul (art. 335 alin. 1 Cod Penal).

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. cat mai multe astfel de controale ar fi bune poate asa mai scapam de teribilistii care considera ca daca au bani si masini pot sa faca orice ca nu ii ia nimeni la rost…