dna-ul instrumentează un dosar cu prejudicii de aproape 19 milioane lei la sibiu. e vorba de o firmă la care a fost implicat și iohannis!

parc industrial sura micaDirecția Națională Anticorupție prin serviciul teritorial Alba Iulia, anchetează un dosar la SC Parcuri Industriale Sibiu – Șura Mică și în care prejudiciul estimat este de aproape 19 milioane lei.

Un raport al Curtii de Conturi la societatea Parcuri Industriale Sibiu – Sura Mica SA a scos la iveala un prejudiciu de 18,9 milioane de lei, iar faptele au fost transmise mai departe spre a fi cercetate de Directia Nationala Anticoruptie, Serviciul teritorial Alba Iulia, anunță esibian.ro.
SC Parcuri Industriale Sibiu – Sura Mica SA este aceeasi societate unde actualul presedinte Klaus Iohannis a detinut calitatea de membru in Consiliul de Administratie fiind cercetat pentru stare de incompatibilitate cu functia de primar. De remarcat ca faptele au fost consemnate de Camera de Conturi a judetului Sibiu imediat dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte al Romaniei, in data de 15.12.2014 prin procesul verbal de constatare nr. 3174. Dosarul a fost ulterior trimis spre cercetarea DNA  – Serviciul teritorial Alba Iulia prin Hotararea nr. 436 din plenul Curtii de Conturi la data de 17.12.2015
Principalii actionari ai Parcuri Industriale Sibiu – Sura Mica SA  sunt Comuna Sura Mica – 83,91%; Municipiul Sibiu – 0,16%; SC Apa Canal SA Sibiu – 7,567%; SC Drumuri si Prestari Constructii SA Sibiu – 7,567%, societati care au ca unic actionari Consiliul Local al Municipiului Sibiu.
Vezi aici CONTINUAREA ARTICOLULUI și dovezile celor de la DNA și sesizarea oficială înaintată de Curtea de Conturi către DNA!

Ultima oră

Comentariul meu