cindrea a luat la cunostinta ca nu mai este presedinte al consiliului judetean sibiu. reactia acestuia!

ioan cindreaIoan Cindrea a confirmat prin intermediul consilerului sau personal, ca a fost informat de odinul prin care luni a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Sibiu.

Președintele Consiliului Județean (CJ) Sibiu, Ioan Cindrea, a transmis presei, prin intermediul consilierului sau personal, Radu Nechit, că a luat act de Ordinul prin care a fost schimbat, luni, din funcție, anunta agerpres.ro.
„Domnul președinte a luat act de ordin și își rezervă dreptul de a face declarații în perioada următoare”, a transmis Radu Nechit.
Cindrea a fost schimbat luni din funcție printr-un ordin semnat de subprefectul Anca Livia Șandru, căreia i-au fost delegate atribuțiile prefectului Ioan Ovidiu Sitterli, demisionar încă de vineri.
Președintele Consiliului Județean (CJ) Sibiu, Ioan Cindrea, și-a încetat luni mandatul, ca urmare a ordinului prefectului, semnat prin delegare de atribuții de către subprefect, anunță Prefectura.
„Ordinul prefectului privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului Președintelui Consiliului Județean Sibiu, domnul Ioan Cindrea, a fost semnat, prin delegare de atribuții, de către doamna subprefect Anca Livia Șandru, astăzi, 7 martie 2016”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu