video maricuţa înregistrat în timp ce ameninţă poliţiştii care i-au luat carnetul. se laudă că le poate înscena o luare de mită!

wpid-captura-maricuta-2.jpg

Situaţiile relatate de poliţistul braşovean Marian Godină, cu persoane care ameninţă oameni ai legii din poziţia pe care o ocupă, nu sunt deloc singulare în ţară. Un exemplu este la Sibiu, unde edilul demisionar al comunei Şelimbăr, cercetat într-un dosar cu peste 100 de milioane de euro prejudiciu, îi ameninţă pe poliţişti că se va plânge şefului IPJ şi că le-ar putea înscena o posibilă dare de mită.

În luna iulie a anului trecut, Maricuţa a fost prins de poliţiştii rutieri în timp ce ar fi condus pe contrasens în Sibiu, pe strada Semaforului. Aşa cum reiese din mai multe filmări intrate în posesia cotidianului Adevărul, poliţiştii care au ”îndrăznit” să-l tragă pe dreapta sunt ameninţaţi inclusiv cu posibila ”regizare” a unui flagrant.
”Vă fac şi o demonstraţie, chem pe cineva, aduc mâine pe cineva, vi-l aduc eu să-l vedeţi şi o să vă fac şi o demonstraţie pe chestia asta, că aşa vreau eu. Nu astăzi, grijă mare pe viitor, când luaţi, grijă mare, când luaţi dumneavoastră nu permise, şpăguţa, că îţi aduc mâine omul şi îţi arăt mâine negru pe alb”, spune Maricuţa.
”Că am luat eu bani?” întreabă poliţistul
”Da, da, vi-l arăt eu, omul meu, şoferul meu”, adaugă edilul.
”Trebuie să şi probaţi lucrurile astea”, răspunde omul legii.
”O să vă probez în cea mai scurtă perioadă, de câte ori aţi întinde mâna să ştiţi că poate e pus de mine, mă jur pe copiii mei”, este replica lui Daniel Maricuţa.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. pai la cate spagi a luat Maricuta e doctor, stie tot ce vrei despre spagi, cum se dau cum se iau, cum sa inscenezi, tot tot. are la mana procurori, sri-sti politisti etc poate si cu flagrante de luare de mita, de aceea sta linistit acasa.