VIDEO – PROMOȚIA de lichidare de stoc de HAINE LA SUPER PREȚ SE ÎNTOARCE. Iată când va avea loc!

magazin3Faptul că în mai puțin de două zile câteva mii de haine ce aveau prețuri începând de la 4 lei, s-au vândut mai ceva ca pâinea caldă, i-a determinat pe cei ce au făcut această promoție să anunțe deja când are loc următoarea acțiune de acest gen.

Mii de haine și accesorii de damă s-au vândut în mai puțin de două zile de către cei de la Fashion Club, într-un magazin deschis temporar pe Calea Dumbrăvii din Sibiu. Blugi, bluze, sacouri, maiouri și accesorii de damă, s-au vândut în mai puțin de 24 de ore. Cum prețurile au început de la 4 lei bucata, majoritatea cumpărătoarelor, au ales să achiziționeze în medie cel puțin 5-6 produse aflate la promoție.
„Calitatea hainelor şi preţurile extrem de mici au făcut ca reprezentantele sexului frumos să ia cu asalt magazinul. Am avut tot timpul coadă la intrare, iar stocul de haine aflate la reducere s-a epuizat. De aceea am decis ca după trei zile să închidem locaţia”, spun cei ce au organizat promoția de la Sibiu.

O nouă lichidare în septembrie
Cei de la Fashion Club Sibiu spun că promoțiile de prețuri speciale la haine vor continua până în data de 8 martie, la magaziunul din Shopping City Sibiu, iar pentru cei ce nu au mai apucat să cumpere haine la prețuri MEGA reduse, aceștia au făcut un anunț important. ”În luna septembrie vom organiza următoarea MEGA lichidare de stoc de haine. Vom anunța din timp locația și perioada exactă de desfășurare a promoției. Vom face această lichidare într-un spațiu mai mare și cu mult mai multe haine în stoc”, mai spun cei de la Fashion Club Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu