urmează două zile libere. noi îţi propunem câteva evenimente care sigur te vor relaxa
Foto www.sibiu-turism.ro
foto www.sibiu-turism.ro
Foto www.sibiu-turism.ro

Primul week-end de primăvară este aici. Relaxează-te, distrează-te şi uită de stres. În Sibiu se întâmplă o mulţime de evenimente din care poţi alege.

masca

Finalul de săptămână începe misterios. La Fratelli, vineri noaptea se poartă măştile. Acoperă-ţi faţa şi mergi în club.

Nici sâmbătă Fratelli nu este de ocolit. „No Taboos” este tema serii când DJ Cipi Hampu va întreţione atmosfera. Rezervări se pot face la 0748111893.

Vineri după amiaza, de la ora 17, începe cu un concert de muzică bună. Holograf va cânta la Shopping City Sibiu în cadrul Medica & Beauty Expo. Ce se întâmplă acolo în acest week-end citeşte aici.

Dacă te grăbeşti, o să ajungi şi la Librăria Habitus. La ora 18 e programată lansarea noului volum de poezii al Norei Iuga. Ce e programat să se întâmple află de aici.

Pentru ora 19 Teatrul Radu Stanca a programat spectacolul “Variaţiunile Goldberg” de George Tabori. Despre piesă aici.

Dacă îţi doreşti să contribui la construirea primului centru independent de Oncologie si Hematologie pediatrică din România, aleargă sâmbătă dimineaţa. Start-ul se va da din Parcul Sub Arini la ora 10. Detalii aici.

Copiii între 6 şi 10 ani au o surpriză în această sâmbătă. Atelierul de creat poveşti de la Teatrul Gong se ţine atât de la ora 10, cât şi de la ora 12. Detalii aici.

Scamatorii” după Marin Sorescu se va juca de la ora 18, la Teatrul Gong, şi încă o data duminică dimineaţa, de la ora 11. Ce presupune piesa află de aici.

Oameni obişnuiţi” este un spectacol de Gianina Cărbunariu ce se va juca de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Informaţii aici.

Dacă eşti interest de o dezbatere despre teatru ca mijloc în procesele de formare și ca instrument pedagogic, aceasta va începe la Teatrul Gong, duminică, de la ora 16. Detalii aici.

Şi dacă tot ai ajuns acolo, poţi rămâne la “Copii răi”, spectacol ce va începe la ora 18. Informaţii aici.

Încurcă-I drace!” după Ray Cooney este spectacolul programat să înceapă la Teatrul Radu Stanca de la ora 19. Detalii aici.

Cinema Arta îţi propune o serie de filme de ultimă oră. Care e programul vezi aici.

Ultima oră

Comentariul meu