începe un weekend cu multe surprinze la mall. vineri seară avem concert holograf!

holografWeekendul acesta la Shopping City Sibiu va avea loc AFRODITA Medica & Beauty Expo care dorește să aducă împreuna produse, echipamente și servicii de cosmetică, frumusețe, coafură, nutriție, spa, fitness și îngrijire corporală într-o expoziție interactivă și plină de culoare menită să vină în sprijinul tuturor persoanelor care își doresc crearea unei armonii și a unui echilibru între trup, minte și spirit.

Pentru această primă ediție, AFRODITA Medica & Beauty Expo pregătește multe surprize pentru toți cei care îi vor trece pragul, prețuri promoționale, lansări de produse, demonstrații și nu în ultimul rând spectacole și prelegeri susținute de artiști și persoane cunoscute în domeniu.
Pentru ca martie este luna femeii, acestea vor avea parte de discounturi, demonstrații și numeroase  surprize dar și posibilitatea de a participa la o tombolă unde vor putea câștiga numeroase premii puse în joc de către expozanții prezenți. La tombola se pot înscrie pe toată durata celor 3 zile de târg, pentru ridicarea premiilor fiind necesară prezența duminica, ziua extragerii.

Holograf pe scenă vineri seară
Vineri, 4 martie începand cu ora 17:00, în zona de restaurante se vor desfăsura demonstrații de hairstyle și make up dar și cursuri de autmachiaj iar cei de la HOLOGRAF vor încanta publicul cu un super concert.
Sâmbătă, seara începe cu o prezentare a noilor colecții de primavără-vară 2016 din magazinele prezente în Shopping City Sibiu. Fashion blogger-ul Alina Ceușan își dă întâlnire cu pasionații de modă și va susține seminarii interactive pentru aceștia.
Duminică, începând cu ora 17:00, pentru cei care sunt în căutarea un stil de viata sănătos, specialiștii Natur House vor susține seminarii interactive de nutritie iar demonstrațiile de zumba, kangoo și dansuri vor veni în completarea acestora.
Tot duminică, concursul de make-up Face2Face Make up Awards își va desemna câștigătorii, invitatul special al serii fiind make-up artist-ul Ema Uță.

Ultima oră

Comentariul meu