foto - a debutat în televiziune la sibiu, iar acum e vedetă la pro tv. cu cine se iubește ramona păun!

ramona paunActuala prezentatoare de la pupitrul știrilor din sport la PRO TV, a lucrat ani buni la stația locală Pro Tv din Sibiu. Ramona Păun a fost reporter și corespondent aici la Sibiu, după care a ajuns la pupitrul  stirilor Sport.ro. De câteva luni prezintă știrile din sport la Pro Tv, iar de curând a fost și nașă alături de actualul ei iubit, Cosmin.

Ramona Păun este una dintre cele mai sexy prezentatoare de știri sportive de la noi. Tânăra a fost de curând nașă de botez, alături de iubitul ei, Cosmin. Cei doi sunt împreuna de mai mulți ani.
Ramona, vedeta Pro Tv, și iubitul ei, care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de peste patru ani, au creștinat împreuna o fetiță. Prezentatoarea știrilor și Cosmin se înțeleg de minune, se răsfață și petrec mult timp împreună. ” Cel mai des gătesc pentru iubitul meu, Cosmin, şi pentru prietenii noştri. Îmi place să-i răsfăţ cu bunătăţi”, spunea tânăra în urma cu ceva timp.ramona paun 3
Zilele trecute, cei doi au fost nași de botez și au reușit să atragă toate privirile la eveniment”.  “Premiera “Naşii” a rulat azi, cu Olivia în rolul principal. Naşa Ramona a debutat şi în rolul de designer floral, cu o lumânare homemade special pentru finuţă. Să ne trăiască!”, a scris pe contul de socializare, mămica fetiței pe care vedeta tv a botezat-o.
În urmă cu ceva timp, Ramona Păun s-a alăturat echipei de prezentatori a Știrilor PRO TV din sport. După o lungă perioadă petrecută la stația PRO TV din Sibiu, în calitate de reporter și corespondent, Ramona a venit la București, unde a ocupat timp de șase ani pupitrul știrilor Sport.ro. Ramona Păun.ramona paun 2„E o realizare uriașă pentru mine și mă bucur pe deplin de ea. Sunt fericită că mi s-a dat șansa să prezint cel mai important jurnal sportiv din România. M-am obișnuit repede cu noua postură, asta pentru că sunt înconjurată de aceiași oameni cu care am lucrat în ultimii șapte ani în PRO TV. Fac ceea ce îmi place cu adevărat, într-o televiziune care te obligă să fii mai bun de la o zi la alta. Sper ca și telespectatorii să mă primească la fel de bine cum am primit eu vestea!”, conform cancan.ro.

Ultima oră

Comentariul meu