video – foto mascații l-au ridicat de acasă pe milionarul ilie carabulea. și l-au dus la audieri din nou!

carabulea 6Afaceristul sibian Ilie Carabulea a fost ridicat de procurorii DIICOT în jurul orei 17.50, chiar de la reședința sa din Sibiu, după ce l-au chestionat câteva ore. Soția l-a condus până la mașina cu care mascații l-au luat de acasă.

Ilie Carabulea a plecat de acasă spre sediul DIICOT Sibiu cu puține  minute înainte de ora 18.00. A ieșit din casă și s-a îndreptat direct către DUSTER-ul celor de la DIICOT, însoțit fiind îndeaproape de soția sa. Aceasta i-a dat o pungă, dar nu a luat loc în mașina în care milionarul sibian era flancat de doi mascați și de anchetatorii de la DIICOT.carabulea 5Nu a făcut nici o declarație și a stat tot timpul cu spatele și ascuns după mascații care au venit să îl ridice de acasă. carabulea 7Surse de încredere au declarat că afaceristul sibian a fost dus la sediul DIICOT din oraș, acolo unde urmează o nouă rundă de interogatorii și interpelări. Carabulea a încercat să se ferească de obiectivele camerelor de luat vederi, dar a părăsit domiciliul fără să fie încătușat. carabulea 1

Acasă a rămas soția alături de cei doi băieți ai milionarului. Chiar dacă este și el cercetat în noul dosar, Oprea Carabulea a rămas acasă, acolo unde procurorii au făcut percheziții inclusiv în garaje și în mașinile familiei. carabulea 2

Carabulea și fiul său sunt cercetați acum pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu, fals informatic, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, delapidare, evaziune fiscală și spălare de bani, în dosarul Carpatica Asigurări. Prejudiciul este estimat la 70 de milioane de lei.

CITEȘTE ȘI: FOTO – Milionarul Ilie Carabulea l-a băgat în ”hora” afacerilor dubioase pe FIUL CEL MARE și alți angajați. Acum toți sunt URMĂRIȚI PENAL!
La sediul DIICOT — Biroul Teritorial Sibiu au fost aduse, în vederea audierii, 27 de persoane.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu