accident-semn-685x320Un bărbat de 35 de ani din municipiul Sibiu a găsit de cuvință să meargă la plimbare cu mașina după ce băuse alcool. La semaforul din zona Sibiu Shopping City, a lovit o mașină, care la rândul ei a mai lovit încă două din fața sa.

În data de 1 martie, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost sesizați cu privire la producerea pe raza localității Șelimbăr a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
”La fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că un conducător auto (35 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu), pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers intră în coliziune cu un autovehicul oprit la semafor, provocând o tamponare în lanț, în care au fost implicate 3 autoturisme.
În  urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, faptă prevăzută și pedepsită de art.336 alin.1 Cod Penal. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu