video – pnl a depus o somație la consiliul județean pentru suspendarea lui cindrea. câmpean îl amenință pe prefectcu plângere penală!

daniela campeanCandidatul oficial al PNL pentru șefia Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean, a declarat marți într-o conferință de presă că partidul pe care îl repezintă a depus marți la Consiliul Județean Sibiu, o ADRESĂ prin care somează secretarul general al județului să întocmească un referat de demitere a lui Cindrea.

Daniela Câmpean spune că în cazul în care Cindrea nu va fi suspendat din funcție în următoarele două zile, se va depune și o sesizare penală împotriva celor care refuză să pună în practică sentința judecătorască a Înaltei Curți de Casație și Justiție din decembrie 2015.
”Astăzi organizația PNL Sibiu a înregistrat la Consiliul Județean Sibiu o solicitare adresată secretarului general al Județului Sibiu, prin care îi cerem să ne comunice în termen de 24 de ore dacă a întocmit acel referat pe care legea îl cere pentru emiterea ordinului de încetare a mandatului președintelui Consiliului Județean. Dacă nu a întocmit acel referat, i-am cerut secretarului județului să procedeze imediat la întocmirea referatului necesar”, a declarat Daniela Câmpean în conferința de presă de marți. Solicitarea a fost depusă marți dimineață la Consiliul Județean Sibiu.
”Vom face demersuri ulterioare. În situația în care un angajat public nu își îndeplinește atribuțiunile de serviciu, săvârșește o infracțiune, respectiv aceea de abuz serviciu. Dacă va fi nevoie se poate recurge inclusiv la o plângere penală împotriva acestuia”, a mai spus Câmpean.
URMĂRIȚI MAI JOS ÎNTREAGA DECLARAȚIE LEGATĂ DE ACEST SUBIECT

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu