video foto un hoț de biciclete face ravagii în ultimele săptămâni la sibiu și șelimbăr. îl recunoști cumva?

hot 2Cu siguranță că nu puțini sunt cei care și-au ”parcat” bicicletele în scara blocurilor în care locuiesc și a II-a zi nu le-au mai găsit. Așa a pățit și un tânăr ce locuiește într-un imobil din Șelimbăr, doar că ce nu știa hoțul atunci când a făcut infracțiunea este faptul că a fost filmat de camerele de supraveghere video.

Incidentul pe care un cititor l-a semnalat pe adresa de email oradesibiu@gmail.com s-a petrecut în seara zilei de 21 februarie. Mai exact în jurul orei 23.30 un bărbat a format un cod de intrare la interfonul din imobilul de pe strada Doamna Stanca de la numărul 17D, în comuna Șelimbăr. Acesta a intrat în scara blocului s-a dus direct către o bicicletă ce era legată scară. A scos un clește special, a tăiat cablul și a ieșit fără să se grăbească cu bicicleta afară. A încălecat pe ea și dus a fost.hot 1Furtul a fost însă înregistrat de camerele de supraveghere video ale imobilului, iar păgubitul le-a trimis către Ora de Sibiu cu speranța că cineva îl va recunoaște pe hoț și așa are șanse mai mari să îl prindă. hot 3Respectiva persoană a depus o plângere și la Poliția comunei Șelimbăr, dar cere ajutorul sibienilor sau al celor care îl cunosc pe hoț, ca să îl identifice pe acesta.hot 4Dacă îl recunoști cumva, lasă un comentariu mai jos sau pe pagina noastră de Facebook la postarea cu acest articol. Hai să îl ajutăm pe om!

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. E hot recunoscut in sibiu a si fost inchis locuieste in zona piata cibin politia il cunoaste sigur:)

  2. Din pacate, furtul de biciclete este tot mai des intalnit. Insa exista si servicii prin care iti poti gazdui bicicleta, pentru a fi ferita de intemperii si hoti.

  3. Este vorba de strada „Doamna Stanca” NU „Doctor Stanca „, Doctor Stanca este in alta parte a orasului…sa nu se creeze confuzie.