video – imagini intrigante cu manelistul dani mocanu pe valea oltului. depășiri interzise și periculoase!

dani mocanuUnul din cei mai controversați maneliști ai momentului în România, Dani Mocanu, s-a dat în stambă în timp ce mergea cu mașina pe Valea Oltului între Brezoi și Sibiu. Alături de câțiva prieteni pe care probabil a dorit să îi impresioneze, manelistul a încălcat de mai multe ori regulile de circulație, după cum puteți să obervați și în clipul de mai jos.

Manelistul Dani Mocanu are motive serioase să spună “Să mă feresc de gardă nu mai vreau.” După ce și-a construit o reputație de bad guy al manelelor, afișându-se prin clipurile lui în ipostaze de răufăcător și pușcăriaș, artistul ne arată că personajul din clipuri este la fel ca cel din realitate, anunta libertatea.ro.
Nici n-a ieșit bine din localitate și manelistul încalcă regulile de circulație, una după alta. Se angajează în manevre periculoase pe contrasens, ieșind de pe bandă în fața mașinilor care vin din sens opus. Mărește viteza în curbă și se dă mare cu asta în timp ce este filmat cu telefonul mobil. Filmulețul a fost postat pe facebook și a atras peste 200 de comentarii negative.
”Cred că polițiştilor o să le placă videoclipul ăsta….” spune unul dintre internauții care i-au arătat obrazul în mediul virtual. Urmăriți mai jos imaginile video filmate pe Valea Oltului.

https://youtu.be/iAqUULGaxm8

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. cioara borata. din cauza lor mor oameni nevinovati. in rest despre ei nimic doar erau niste ciori mai putine

  2. pacat ca cele 4 ciori nu au zburat in Olt sa moara inecate..erau pe lume 4 ciori infecte mai putin….
    Cocalari nespalati cu masina de 15 ani vechime ce vor sa impresioneze dar nu prea au cu ce.
    Tatuaje de curist de puscarie (alea de jmecheri in puscarie sunt altfel)…cam atat.
    Zero barat… ca om, ca sofer, ca zdrentelist…zero.

  3. De a-ti avea parte toti care faceti lucruri deastea numai de stalpuri!!!! La gaz cu ei la auschwitz futui in gura de cioroi

  4. Manelist inconstient..Ce poti sa ii ceri,decat suspendarea carnetului ?? Politia ar trebui sa intervină în asemenea cazuri !!Bleachh

  5. Ce poti sa ceri de la un manelist inconstient?? Păcat că din cauza unui individ precum manelistul asta mor oameni nevinovati.Aici ar trebui sa intervină politia .