revolta supremă împotriva sistemului. left on purpose rulează la astra film cinema

left on purposeÎn mijlocul unei filmări despre viața sa, Mayer Vishner a cărui singură rațiune de a trăi în tinerețe a fost revolta, declară că timpul său a trecut, că nu are nimic în comun cu noua generație de tineri protestatari și îi mărturisește regizorului că se va sinucide.

Justin Schein trebuie să ia o decizie, fie pune capăt filmărilor pentru că decizia lui Mayer contravine ideii lui inițiale, fie folosește filmul ca un pretext pentru a-și ține intervievatul (și prietenul) în viață.
La doar 16 ani, Mayer și-a găsit locul în contracultura șaizecistă. Protestele lui și ale prietenilor săi au pus întrebări despre drepturile omului și libertate în cel mai pur mod cu putință. Și a rămas consecvent toată viața cu revolta aceea, în timp ce foștii lui colegi au renunțat treptat la activism, și-au întemeiat familii și rând pe rând l-au abandonat. Singur, într-un apartament din New York, Mayer se luptă cu depresia clinică și cu dependența de droguri și alcool.
Left on Purpose oferă o perspectivă cinematografică rară asupra prieteniei dintre un regizor și subiectul lui într-un moment limită. Filmul va fi proiectat joi, 3 martie de la ora 19:00 la Astra Film Cinema (Piața Mică 11). Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Mai multe informații la tel: 0751.166.516

Ultima oră

Comentariul meu