la vară vom putea merge din nou la arena platoş. se pregăteşte un mega parc de distracţii!

constructii parc de distractii arena platos

Arena Platos se transformă într-unul din locurile preferate de distracţie al sibienilor. Dacă până acum s-a făcut cunoscută pentru sporturile de iarnă, vara va fi la fel de populată.

Una dintre cele mai „tari” investiţii se va materializa într-o sanie de vară. O sanie-cărucior va alunec aprintr-un „scoc” din fibră de sticlă, iar tot mecanismul va fi cu siguranţă atracţia principală.
Fără alte feluri de intervenţii asupra solului, ci doar prin folosirea terenului aşa cum este, se va amplasa un teren de fotbal gonflabil, pe care jucătorii vor intra desculţi, suprafaţa fiind udată înaintea fiecărui joc.
Vor fi montate şi 4 trambuline elastice, închise cu plasă, pe care se va putea sări cât de sus poate fiecare.
O pernă gonflabilă pentru sărituri- una dintre cele mai noi atracţii pe plan mondial, va fi instalată la Arena Platoş. Este vorba despre un sac gonflabil de tip fagure care permite sărituri de până la 6 metri.
Copiii au şi ei „terenul” lor, tot gonflabil. Vor avea parte de topogane, tuneluri, scări, toate din material PVC.
Aleea cu poveşti va fi construită pentru copiii de peste 4 ani. Vor fi ridicate mai multe căsute, prin geamurile cărora se vor putea vedea personajele din poveştile spuse de părinţi şi bunici.
Pentru copiii ceva mai mari, dar şi pentru părinţii lor a început deja construcţia unui parc de căţărare întins pe o suprafaţă de 300 metri pătraţi în cadrul unui pâlc de copaci. Brazii existenţi sunt folosiţi şi ei pentru construirea unui traseu de tiroliană.
Iubitorii bicicletelor vor putea alege plimbări pe unul dintre cele 4 trasee de dificultăţi diferite. Acestea urmăresc vechile poteci şi căi de animale, fiind amenajate exclusiv pe şi din pământ.
Lucrările de amenajare au început deja, iar până la vară toate atracţiile vor fi instalate.

Ultima oră

Comentariul meu