foto - sibianul daniel natea, medalie de aur la openul european de la praga. jos pălăria!

daniel nateaUnul din cei mai promițători judocani români la ora actuală și totodată unul din cei mai buni sportivi ai Sibiului, Daniel Natea, se întoarce victorios din Cehia. Acesta a câștigat medalia de auro a turneului ce a avut loc la Praga.

Sportivul sibian Daniel Natea a cucerit medalia de aur în proba de +100 kg a turneului internațional de judo European Open de la Praga (Cehia), după ce l-a învins în finală prin ippon pe rusul Soslan Bostanov, anunta agerpres.ro. Daniel Natea i-a întrecut succesiv până în finală, prin ippon, pe islandezul Thormodur Jonsson, francezul Hamza Ouchani și mongolul Temuulen Battulga.
La categoria 73 kg, Robert Papp Florian l-a învins prin ippon pe israelianul Evgeniy Sholos, dar a fost învins apoi de ucraineanul Artem Homula prin același procedeu.
La—100 kg, Valentin Radu l-a întrecut în primul meci pe slovacul Matej Hajas și a pierdut apoi la italianul Giuliano Loporchio. La categoria 81 kg, Eelemr Szocs a pierdut primul meci cu italianul Massimiliano Carollo, iar Cristian Bodîrlău a pierdut la kazahul Adlet Missin.

Ultima oră

Comentariul meu