video - pe 1 martie începe cea mai mare lichidare de stoc de haine din sibiu. prețuri de la patru lei bucata!

reduceriCu siguranță că ați auzit de atâtea ori expresia ”MEGA LICHIDARE DE STOC”. Niciodată însă la Sibiu reducerile nu au fost așa de mari cum se anunță între 1 și 8 martie și GARANTAT stocurile nu au fost așa de consistente. Iar prețurile sunt incredibil de mici. Încep de la 4 lei!

Prima săptămână din luna martie este cu siguranță una în care bărbații aleargă după cadouri pentru prietene și soții, iar acestea caută să își înoiască garderoba de mărțișor sau pentru ziua de 8 martie.
Și pentru că știu exact ce înseamnă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile pentru reprezentantele sexului frumos, cei de la Fashion Club deschid special pentru cumpărături la PREȚURI ce încep DE LA 4 LEI, o locație spațioasă în care sloganul ”MEGA LICHIDARE DE STOC” reprezintă o realitate.haine2

Reduceri importante
REDUCERILE de preț ajung și la 80 LA SUTĂ, așa că aveți toate motivele să mergeți la cumpărături.
”Începând din 01.03.2016 se dă startul reducerilor la colectiile de iarnă. Spunem doar atât. Se anunţa o MEGA LICHIDARE DE STOC și așteptăm pe toată lumea și în special pe reprezentantele sexului frumos să vină la cumpărături în Sibiu pe Calea Dumbrăvii la numărul 60, vizavi de Sobis”, spun cei care au avut ideea de a deschide acest magazin unde reducerile sunt extrem de mari.baner ok2

Campanie timp e opt zile
Pentru că orice ofertă e limitată, magazinul va fi deschis doar între 1 și 8 martie, între orele 12.00 și 20.00. Inițiatorii acestei idei spun că hainele, încălțămintea și accesoriile puse în vânzare sunt de o calitate foarte bună și provin de la branduri germane cunoscute pe piață. „Hainele sunt de o calitate excelenta, iar reducerile sunt asa de mari pentru că dorim să facem loc în magazin pentru noua colecție de îmbrăcăminte și acesorii de primăvară”, mai spun cei care au avut ideea unei astfel de promoții.
VEZI AICI MAI MULTE DETALII despre locație și campanie!

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. „”așteptăm pe toată lumea și în special pe reprezentantele sexului frumos să vină la cumpărături în Sibiu pe Calea Dumbrăvii la numărul 60, vizavi de Sobis”, spun cei care au avut ideea de a deschide acest magazin unde reducerile sunt extrem de mari.””

  2. Astia or uitat sa dea „paste” dupa „copy”.
    Trebe ca-i lucratura redactorilor… Vor sa ia iei acele haine, iar daca ar publica si locul, si-ar taia craca.
    E, clar, cel mai tare articol pe care l-am citit eu vreodata. Cel mai rapid de citit, cel mai simplu de inteles.