controale și razii de amploare ale poliției în județul sibiu. continuă și sâmbătă și duminică!

filtru politie controale mascatiPolițiștii sibieni desfășoară în acest weekend acțiuni suplimentare pentru siguranța cetățeanului, prevenirea faptelor antisociale, pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru creșterea siguranței în trafic.

Aproximativ 200 de poliţişti din structurile operative ale Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au acţionat ieri, 26 februarie, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică și pentru siguranța rutieră.
Astfel, polițiștii de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale,  arme, explozivi și substanțe periculoase și poliție transporturi au desfășurat 23 de acțiuni și controale pe raza întregului judeţ, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.
Pe linie de ordine publică, polițiștii au aplicat 56 de sancțiuni contravenționale, din care 36 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991.
În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea prevenirii accidentelor rutiere și creșterii siguranței în trafic au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației, au fost aplicate 147 de sancțiuni contravenționale și reținute 13 permise de conducere.
Polițiștii rutieri au sancționat 34 de conducători de autovehicule care nu au respectat regimul legal de viteză. Acțiunile polițiștilor continuă și pe parcusul acestei zile. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu