VIDEO – Ședința ordinară de la Consiliul Județean Sibiu. Ce nemulțumiri au avut o parte din consilieri! ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ!

consiliul judetean sibiu (6)Joi de la ora 15.00 a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Sibiu. Printre proiectele de pe ordinea de zi se numără și raportul pe anul 2015 al președintelui Ioan Cindrea.

Pe ordinea de zi au figurat un număr de 26 de proiecte de hotărâre. Printre acestea s-a numărat și Raportul de activitate al Preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu pe anul 2015, care conţine şi o sinteză a activitaţii sale de la preluarea mandatului. Altfel pe parcursul ședinței câțiva consilieri județeni au luat cuvântul și s-au arătat nemulțumiți de faptul că trebuie să dea din salariul propriu aproximativ câte 1.000 de euro ca despăgubiri pentru fostul director al Aeroportului Internațional Sibiu, Augustin Sava, cel care a câștigat în instanță un proces intentat consilierilor județeni și președintelului acestei instituții. Unii dintre consilieri a avut însă puterea să facă și haz de necaz, vizavi de această sentință judecătoarească, ce a fost de altfel atacată în justiție.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A ȘEDINȚEI CE A FOST LIVE VIDEO PE ORA DE SIBIU

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu