apar două televiziuni noi la sibiu. când încep să emită în oraș și pe cablu!

telecomandaDupă dispariția Antena 1 Sibiu și Realitatea TV Sibiu, locuitorii municipiului reședință de județ primesc vești bune. Două noi canale de televiziune vor apărea în grila de programe a operatorilor de cablu din oraș.

Unul din cele două noi canale va fi dezvoltat de Trustul de Presă Eveniment Sibiu. Anunțul a fost făcut miercuri seară în cadrul unei dezbateri publice la care a fost invitat și reprezentatul acestui trust, Alin Călin. ”Anul acesta vom lansa o nouă televiziune. Avem toate aprobările obținute. Vom anunța în curând mai multe detalii”, a explicat acesta. Trustul de presă Eveniment a fost înființat în 1991 si actualmente deține Radio Eveniment FM Sibiu, Radio Eveniment FM Agnita și Televiziunea Eveniment TV.

Ardeal Tv intră în grilă la Sibiu
O altă televiziune nouă ce va fi retransmisă doar în rețelele de cablu din oraș, este Ardeal Tv. Ma exact postul de televiziune locală Gliga TV din Reghin se va transforma în postul regional de televiziune Ardeal TV, iar acesta va emite în județele Mureş, Harghita, Sibiu, Cluj şi Bistriţa. ” Proiectul nostru prevede ca în termen de aproximativ o lună să schimbăm şi sigla şi să începem promovarea pentru trecerea la noua televiziune, Ardeal TV. În mod firesc, o să mărim şi echipa, vom avea corespondenţi în fiecare judeţ care vor relata din teritoriu ştiri pe care le vom grupa în jurnale de ştiri” a declarat Alexandra Cotoi reprezentanta acestei televiziuni, pentru zidezi.ro. Aceasta spune că în aproximativ o lună noua televiziune regională, se va vedea și va emite în rețelele de cablu din cele cinci județe menționate mai sus.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu