parchetul sibiu confirmă reținerea agresorilor din scandalul de la cireșica. cine sunt aceștia!

bar ciresicaAșa după cum Ora de Sibiu a relatat încă de săptămâna trecută faptul că în zona Cireșica un bărbat a fost bătut crunt de alți doi, în apropiere de barul de vizavi de Profi, astăzi Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, confirmă acest incident. Mai mult procurorii confirmă și faptul că cei doi agresori au fost arestați preventiv.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au solicitat, la data de 19 februarie 2016, judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Sibiu, arestarea preventivă a inculpaţilor  M.S. şi P.D. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, prevăzut de articolul 32 raportat la articolul 188 alineatele 1 şi 2 Cod penal.
”S-a reţinut că la data de 18.02.2016, în jurul orelor 17.30, pe trotuarul din faţa magazinului ˝Simpa˝ situat în municipiul Sibiu, str. Calea Cisnădiei, nr. 10, inculpaţii mai sus menţionaţi au aplicat mai multe lovituri cu pumnii, picioarele şi capul persoanei vătămate S.I. Loviturile au vizat nivelul capului şi zona abdomeno-toracică, aducând-o pe aceasta în stare de inconştienţă şi cauzându-i numeroase leziuni corporale ce i-au pus viaţa în primejdie”, spune Prim procuror adjunct Ion Veştemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
La data de 20 februarie  2016 judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a admis cererea parchetului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

VEZI ȘI: SCANDAL la CIREȘICA. Bărbat MUTILAT ȘI BĂGAT ÎN COMĂ sub privirile trecătorilor!
”Sentinţa a fost contestată de către cei doi inculpaţi iar Curtea de Apel Alba Iulia, la data de 23.02.2016, a respins contestaţia şi a menţinut dispoziţiile sentinţei emise de Tribunalul Sibiu, în sensul menţinerii măsurii arestării preventive. Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu