doi sibieni care se ascundeau să nu își ispășească pedepsele cu închisoarea, reținuți de poliție

arestat hotDoi bărbați în vârstă de 22 și respectiv 37 ani, care aveau de efectuat pedepse cu închisoarea de 10 luni și respectiv 6 luni, au fost reținunți marți de către polițiștii de la Poliția Municipiului Sibiu.

În data de 23 februarie, în urma unei acțiuni specifice desfășurate de polițiștii Poliției Municipiului Sibiu – Biroul de Investigații Criminale și  Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, a fost depistat și reținut un bărbat în vârstă de 22 de ani, urmărit național.
Tânărul, domiciliat în municipiul Sibiu, figura ca urmărit național în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat de Judecătoria Sibiu la o pedeapsă de 10 luni închisoare pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt.

Condamnat tot pentru furt
Polițiștii Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, în baza datelor și informațiilor deținute, au desfășurat în municipiul Sibiu o acțiune în urma căreia a fost depistat și reținut un bărbat urmărit național.
Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a fost condamnat de către Judecătoria Sibiu la o pedeapsă de 6 luni închisoare pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de furt. Pe numele bărbatului a fost emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Ultima oră

Comentariul meu