VIDEO – Bărbat băgat în spital la Sibiu după ce a fost bătut crunt de doi ciobani

20ciobanDe la o bucată de pământ. De acolo a pornit scandalul în urma căruia un bărbat din județul Sibiu este acum internat în stare extrem de gravă, la Spitalul Județean din Sibiu.

Un barbat din judetul Sibiu a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a primit un pumn in fata si, in cadere, s-a lovit la cap de un podet de beto, conform stirileprotv.ro.
Nevasta barbatului de 60 de ani spune ca agresorii, doi ciobani din localitate, ar fi fost indemnati sa le faca rau de un var al victimei, cu care se razboiesc de mai multa vreme pentru o bucata de pamant. Politia incearca acum sa lamureasca lucrurile.
Sotii Natea s-au mutat la tara, in vechea casa parinteasca, acum 2 ani, cand au iesit la pensie. De atunci sunt in conflict deschis cu rudele care au folosit pamantul cata vreme ei au trait la oras. ”Ne-a spus ca ori ne bate de ne omoara, ori plecam din sat”, spune Maria Natea, sotia victimei.
Zis si facut, povesteste femeia. Zilele trecute, doi ciobani i-ar fi luat la bataie pe motiv ca dulaul lor umbla liber si le sperie oile.
”I-au dat un pum in frunte si a cazut cu capul de beton. Din momentul in care a cazut jos nu a mai vorbit, ochii nu si i-a mai deschis, nimic”, a mai spus Maria Natea, sotia victimei. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital. ”A fost necesara interventia in cadrul sectiei de terapie intensiva unde a primit ingrijiri de specialitate”, a declarat Decebal Todarita, purtator de cuvant Spitalul Municipal Sibiu.
Agresorii sustin ca au fost provocati si ca n-au avut intentia sa-l loveasca pe barbat atat de tare.
Presupusii instigatori neaga ca ar avea vreo legatura cu acest incident. Sotia victimei regreta acum ca s-a mutat la tara. Deocamdata IPJ Sibiu a deschis un dosar penal pentru lovire, dar incadrarea s-ar putea schimba in vatamare corporala sau chiar tentativa de omor.

Sursa: stirileprotv.ro.

Ultima oră

Comentariul meu