se demarează dezbaterea publică on-line “femeia modernă. carieră și familie în echilibru!”

cindreaÎn urma interesului deosebit manifestat de publicul prezent la dezbaterea ”Femeia la început de drum. Carieră vs. Familie!” organizată marti, 16 februarie, TSD și PSD Sibiu prin vocea liderului județean Ioan Cindrea, demarează o amplă acțiune de identificare a provocărilor cu care se confruntă doamnele din județul nostru atunci când încearcă să se realizeze atât profesional cât și familial.

Scopul acestei acțiuni este dezvoltarea de soluții prin măsuri administrative locale și propuneri legslative naționale.
Dezbaterea inițială s-a desfășurat simultan în toate județele din țară iar scopul principal al acesteia a constat în identificarea problemelor reale cu care se confruntă femeile atunci când sunt nevoite să împace în mod eficient viața de familie cu cea profesională. Temele abordate au inclus aspecte precum: echilibrul destul de dificil de atins dintre familie și viața profesională, decalarea familiei în favoarea carierei, sprijinul oferit femeilor de către stat, modul în care este percepută femeia de carieră în societatea românească.
Prezent și implicat în dezbatere, Ioan Cindrea, președintele Consiliului Judetean Sibiu, a declarat: „Această dezbatere trebuie să reprezinte un prim pas spre identificarea problemelor reale cu care se confruntă femeile din județul Sibiu. Vă propun deci o nouă dezbatere publică, de data aceasta în mediul on-line care să ofere tuturor șansa de a-si exprima opinia și de a transmite doleanțele pe tema: “Femeia modernă. Carieră și Familie în echilibru!”. Toate mesajele vor fi centralizate și analizate cu maxim interes. La încheierea procesului de colectare a propunerilor publice ne asumăm oferirea de soluții prin măsuri ale administației publice locale și chiar prin propuneri legislative.”
Peședintele Organizației Județene PSD Sibiu, Ioan Cindrea, împreună cu TSD invită sibienii ca până la 31 martie 2016 să îsi exprime opiniile și să transmită propunerile sau sugestiile pe tema “Femeia modernă. Carieră și Familie în echilibru!” la adresa de mail dedicată parereamea_psd@yahoo.com.

Ultima oră

Comentariul meu