foto - doi sibieni şi-au rezervat singuri locuri de parcare la gară. primăria i-a "premiat" cu câte o amendă!

Doi angajați ai Gării din Sibiu au găsit o metodă ingenioasă prin care să îşi rezerve locuri de parcare atunci când vin la serviciu.

image

Mai exact si-au rezervat ilegal locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap. Au lipit un afis pe semnul ce atentioneaza soferii ca locurile sunt destinate persoanelor cu dizabilitati. Au pus acolo si numerele masinilor ca sa stie lumea ca alti soferi nu au voie. „Si-au rezervat ilegal cele doua locuri destinate persoanelor cu dizabilitati. (…) Îi anuntam pe aceasta cale ca vor fi sanctionati”, se arata intr-un anunt publicat pe pagina oficiala de Facebook a primăriei Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

    1. Unul dintre ei nu are ambele picioare protezat si celalalt a facut dializa si a fost transplantat acum de curand .
      Nu cred ca pot sa isi perimta asa ceva .
      Ei chiar muncesc .

  1. Dacă s-ar sesiza cineva de la primărie să ia atitudine la această problemă de pe tot perimetrul unității militare din hipodrom 3 si nu numai,ca la fiecare tupeist de cartier să le asigure câte un cadou acolo de câteva sute de lei,ce bine ar fi. Dar deh,este gardul armatei si armata are lucruri mai importante de făcut,decât să isi apere imaginea publică. Mai bine isi dau in cap pentru un loc de parcare si ajunge la sectorist problema si apoi închisă discutia ca si cum nu a-a întâmplat nimic.