băsescu îl atacă din nou pe iohannis. se ia de declarația președintelui de zilele trecute!
Foto Arhivă

klaus-iohannis_traian-basescuFostul șef al statului, Traian Băsescu, se ia de actualul șef al statului, Klaus Iohannis. Băsescu crede că Iohannis a dat declarația controversată de zilele trecute, ca să nu fie ”tocat de Antene”.

Liderul Mișcării Populare, Traian Băsescu, susține că miza declarațiilor președintelui Klaus Iohannis în legătură cu trustul Intact a fost „să nu fie tocat” de Antene, iar una din componentele importante pe acest subiect o reprezintă consilierul șefului statului, Dan Mihalache, anunta agerpres.ro.
„Miza declarațiilor președintelui Iohannis (în legătură cu executarea silită a trustului Intact de către ANAF — n.r.) e să nu fii tocat la Antene, de asta și slugărnicia de la Senat. Penibil! Oameni politici care știau foarte bine ce înseamnă o hotărâre judecătorească nu știau cum să acuze mai tare aplicarea legii. La președintele Iohannis au fost mai multe componente: a fost componenta Mihalache în primul rând (…), deci s-a vrut realizarea unei frății între Palatul Cotroceni și Antene. Un alt element a fost propria situație a lui Iohannis — și dânsul este în situația în care poate fi executat, pentru că are o hotărâre definitivă pe unul din imobilele de la Sibiu. Al treilea element este tot teama de Voiculescu, de forța mediatică a trustului”, a afirmat Băsescu, duminică seara, într-o emisiune la România TV.
În opinia sa, președintele Klaus Iohannis „a fost îndemnat” să facă prima declarație în legătură cu trustul Intact și problemele cu ANAF.

Ultima oră

Comentariul meu